Tuotantotyöntekijä

Turku, Finland Production

Bonalive Biomaterials on turkulainen biomateriaaleja valmistava ja kehittävä yritys. Etsimme huolellisia ja motivoituneita lisävoimia porukkaamme.

Etsimme

Tuotantotyöntekijää

työskentelemään erilaisissa tuotannon tehtävissä, erityisesti lasin valmistuksessa.

Työ on kokopäiväistä, vakituinen työsuhde.

Työ vaatii tarkkuutta ja se tehdään ohjeiden mukaisesti kolmivaiheisen koulutuksen jälkeen. Työtä tehdään arkipäivisin klo 8-16. Työohjeet ovat englanniksi.

Jos pidät rutiineista, ja haluat tehdä merkityksellistä työtä iloisessa porukassa, saattaa tämä työ olla sinulle juuri se oikea. Tässä työssä pääset tuotantomme ytimeen valmistamaan lopputuotteidemme tärkeintä komponenttia – biolasia. Lasinsulatus vaatii korkeita lämpötiloja ja muutenkin tehtävissä on mukana jonkin verran fyysisiä elementtejä, joten jonkinlainen peruskunto pitää olla. Kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi, ja jos olet joskus ollut tekemässä prosessivalidointeja, se olisi vallan hienoa.

Osaat englantia kirjallisesti ja suullisesti. Ajokortti (B) ja pakettiauton ajovalmius tarvitaan tuotannon logistiikkaa varten, ja jos osaat ajaa trukkia, siitä ei ole haittaa. Mitään erityistä koulutusvaatimusta tähän tehtävään ei sinällään ole, reipas asenne ja halu oppia ja kehittyä vievät tässäkin hommassa pitkälle.

Positiivinen ja huumorintajuinen, mutta työnsä vakavasti ottava tiimi odottaa jo innokkaasti sinua osaksi porukkaa – aloitus työssä on on mahdollisimman pian.

Kysy lisää tietoja tuotantopäälliköltämme: Johan Sangder, puh. 040 146 5453, s-posti johan.sangder@bonalive.com

Tai laita hakemus suoraan recruitment@bonalive.com viimeistään 16.4. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten heitä meitä hakemuksella saman tien. 😊

Tervetuloa meidän tiimiiin!


Bonalive is a smart biomaterials company transforming the future of healthcare. With one of the most evidence-based technologies in the industry, we are creating a smarter future for healthcare. Bonalive is an ISO 13485:2016 certified, Class III medical device company, headquartered in Turku, Finland. www.bonalive.com